گروه: اخبار دانشگاه

مراسم عزاداری و اقامه نماز ظهر عاشورا در جوار مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برپا شد.

کد خبر: 790 تاریخ انتشار: 1400/5/29

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، با همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، راهیان نماز و قرارگاه جهادی ولی امر شهرستان رامسر مراسم سوگواری روز دهم محرم‌الحرام (عاشورای حسینی) و اقامه نماز ظهر عاشورا با حضور عاشقان و دلدادگان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، حفظ فاصله فیزیکی و استفاده از ماسک در مزار شهدای گمنام این واحد دانشگاهی برگزار شد.

این مراسم با نوحه سرایی مداح اهل بیت کیایی و اقامه نماز و سخنرانی توسط حجت الاسلام والمسلمین علی راستگو معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر همراه بود.

برچسب‌ها : عاشورا - عزاداری محرم - نماز ظهر عاشورا